Αγαπητοί γονείς,

σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει και θα συνεχιστεί η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία που είχε διακοπεί λόγω των έκτακτων μέτρων για το περιορισμό της εξάπλωσης του SARS-COV 2.

Θα λειτουργεί κανονικά η Πρωινή Ζώνη (07:00 - 08:00), το Πρωινό πρόγραμμα (08:15 – 13:15) και το Ολοήμερο πρόγραμμα (13:15 – 16:00).

Οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο από τις 8:00  έως τις 8:15 και θα πηγαίνουν στις αίθουσες διδασκαλίας όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν την πρώτη διδακτική ώρα.

Προς αποφυγή συγχρωτισμού οι μαθητές θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από διαφορετικές εισόδους. Οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από την είσοδο στην οδό Ευριπίδου, ενώ οι μαθητές των Γ΄,  Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από την είσοδο στην οδό Κιθαιρώνος. Μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων που έχουν αδέλφια στις Α΄ και Β΄ τάξεις θα προσέρχονται και θα αποχωρούν μαζί με τα μικρότερα αδέλφια τους. Η αποχώρηση των μαθητών του ολοήμερου προγράμματος θα γίνεται πρώτα από την οδό Ευριπίδου και στη συνέχεια από την οδό Κιθαιρώνος.

Η αποχώρηση για το πρωινό πρόγραμμα θα γίνεται τμηματικά με την ακόλουθη σειρά:

13:15 Α΄ και Γ΄ τάξεις

13:20 Β΄ και Δ΄ τάξεις

13:25 Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις

Παρακαλούμε πολύ όπως προσέρχεστε τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση των μαθητών  και συμβάλετε στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών δείχνοντας κατανόηση και υπομονή.

Είναι σημαντικό να μην υπάρχει συνωστισμός και να αποφεύγεται η παραμονή μπροστά στις εξόδους του σχολείου.

Για το σύλλογο διδασκόντων

Ο Διευθυντής